Pepparkaksbak

Baka pepparkakor gjorde morfar igår, med sina barnbarn.

"L" som är störst bakade grisar och granar samt en faslig mängd med små kottar, "P" som är betydligt yngre nöjde sig med att prova pepparkaksformar och klappa på mjölet.
 


I ugnen är det bäst att kolla vad som händer och se där blev det genast två av den äldre upplagan, man kan även se var den lille mannen varit och kladdat med sina små händer.



Kommentarer
Postat av: Helena

Åh vad roligt att baka pepparkakor. Det ska jag göra med min 2½-åring snart. Han ska få en kavel och bakformar i sin julkappskalender i början av december. Jag gillar Annas böcker, jag har ju sån tur att jag får dem (romanerna) hemskickade till mig innan de ens finns i bokhandeln :-) Har läst ett par böcker av Nesser också, dock inte deckarna.Jag är förresten född i Örebro! Flyttade dock när jag var ca 2 år (men har pappa, farmor och annan släkt kvar där). Ha en bra dag!

Postat av: Tanten

Baka pepparkakor med små människor var roligt. Inte alls lika kul utan sådant sällskap.

2008-11-24 @ 17:23:06
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: elena cn

Mina barn var alltid med när det var pepparkaksbak. Jag kunde till slut lämna baket (nästan) helt åt dem. Nu när de är stora tittar de bara förbi köket och har jag tur så kan de göra en plåt:)

2008-11-24 @ 22:55:40
URL: http://elenassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback