Vad sysslar de med på posten

Man kan verkligen fundera över hur de tänker på posten, eftersom det är ett företag som har ett stort ansvar och åtminstone jag vill tro att man ska kunna lita på det.
I vår brevlåda igår låg ett stort brev adresserat till min dotter i Malmö   vi har visserligen samma efternamn men det skiljer 40 mil emellan oss . I Sverige är vi sex stycken med samma efternamn spridda på fyra olika ställen i Sverige, så det kan ju inte vara så svårt att hålla oss åtskilda.
När jag åker till Posten här i Götene säger de att det är Malmö som gjort fel som skickat brevet hit, varpå jag undrar snällt om de inte kan läsa ...........adressen är Malmö inte Götene

Fantastisk att inte se sin egen roll i sammanhanget utan att skylla på nån annan, hur kan man dela ut ett brev till Malmö i Götene..........

Nästa sak, hur gör man med alla som heter Karlsson, Andersson med mera klumpar man ihop dom och slänger ut till den som passar just för dagen eller?

Ps! min kära dotter har uppmärksammat mig på att vi faktiskt bor på fem olika ställen, vilket jag ber om ursäkt för att jag har så dålig koll på....puss på dig Erica

Kommentarer
Postat av: Maloo

Nej posten gör aldrig fel. Den är ett statligt verk och dom har dispans från att göra fel.

Själv brukar jag få brev till Malin Anderström. Inte postens fel dock utan en telefonförsäljare med hörselfel och som tydligen aldrig hört talas om Malin Ander, Istrum. Förstår inte varför ;-) Och jag vill ändå aldrig ha det de skickar.

Postat av: Erica

du för övrigt så bor vi på 5 olika ställen! E sjukt stört fattar inte vad dom tänkt sig, blir riktigt arg faktiskt... KRAM

2008-11-19 @ 22:45:04
URL: http://pollyjo.blogspot.com/
Postat av: Bella

Det där låter ju helt sanslöst! Vilken tur att det var DU som fick din dotters brev och att det inte hamnade hos någon okänd!



Tänk att nästan ingen verkar ha hört talats om BagarBengtsson! Jag pratade med min far igår och han ska göra sitt bästa för att leta upp den till mig...Hoppas hoppas



Kram!

2008-11-20 @ 08:51:18
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: Bella

De har väl rationaliserat bort alla som arbetar på posten och behållit cheferna. Det är ju topparna som kostar! Tack för dina kommentarer på min blogg.

2008-11-20 @ 09:59:57
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: anne

Jamen om det nu bara finns fem hushåll med ert namn i Sverige, så kan väl ni ta på er uppgiften att skicka posten sinsemellan! Ska det vara för mycket begärt! ;)

2008-11-20 @ 19:28:41
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: elena cn

Vilken service-anda!

2008-11-20 @ 21:23:20
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Tanten

Man får anledning att känna sig stockkonservativ när man tänker på Posten men inte var det så dumt när de hanterade brev, paket och betalningar...

2008-11-20 @ 22:05:42
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: lilalili

De gör väl på samma sätt på posten som på så många andra ställen för att hålla utgifterna nere, de anställer otillräckligt utbildad personal. Då blir det mer pengar över att dela på för de 'högre uppsatta herrarna och damerna' Det är skrämmande!

Kramis o ha en bra dag!

2008-11-21 @ 08:13:08
URL: http://lilalili.blogg.se/
Postat av: Inga M

Läser att Du har anknytning till Närke; Kumla, Örebro och så. Det var lite roligt. Jag växte upp i Hallsberg på 50-60-talet och har också bott i Örebro. Det känns fortfarande som mammas gata även om jag flyttade därifrån 1972 för att bosätta mig i Värmland, där jag bor nu. Minns Kvarntorp mycket väl också. Jag har ett gammalt blogginlägg om Kvarntorp och "En studie i slöseri" som boken om anläggningen hette. Det finns under nostalgi eller bygden på min blogg om Du är intresserad.

2008-11-22 @ 05:45:05
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback