Mörkt o kallt

Ute är det 9 grader kallt och kolmörkt det känns som att sätta sig på cykeln för att ta sig till jobbet är som att bestiga ett berg.
I fredags när vi lämnade jobbet luktade det skumt, men trotts våra hökögon hittade vi inget.
Det som finns i tankarna är om det är mågon mus som ligger död i väggarna det luktar inte mumma det.
Det är ju inte helt ovanligt i gamla hus på landet, jag har varit med om det när jag arbetade på Kävesta folkhögskola i Närke , på hösten kom mössen in och dog i väggarna, en frukansvärd odör spred sig som vi inte kunde göra något åt.

Glädjer mig åt att i morgon är jag ledig sen kanske kylan gått över för denna ggr?
Nu ska det lilla av julen vi haft i år ut, ute lamporna hade maken på eget bevåg tagit bort igår så nu tar vi resten när vi kommer hem.
Det är konstigt lika roligt som det är att få upp det lika roligt att ta bort det.
Nu efter helgerna ska vi börja måla om i vardagsrummet det gäler bara att komma överens med kulören, det vi definitivt är överens om är att den kallsongblå varianten, som är och var när vi köpte huset är hemsk.

Kommentarer
Postat av: Tanten

Märkligt det där att det är så skönt att plocka undan. Fast huvudet vet att "än är det långt till vår" så känns det inte så.

Postat av: akson

Du undrade över vad det var för kurs jag gått. Du undrade över det på min vanliga textblogg akson.wordpress.comJag har under föregående år gått en distanskurs som arrangeras av HÖgskolan i Jönköping. Kursen som alla pratar om skull man kunna säga. Kursen heter "Digital Bildbehandling". Det är Mattias Karlsson på Moderskeppet.se som är en av lärarna och jag kan varmt rekommendera den.

Under förra året gick jag även två kurser i Folkuniversitetets regi. De kostar dock en himla massa pengar men jag tyckte att de var väl värda sin pengar, i varje fall den sista kursen.Må väl!

2009-01-05 @ 11:35:13
URL: http://aksonfoto.wordpress.com
Postat av: Annieverse

Jag tycker faktiskt också om att plocka undan julpyntet. Det känns som att det nya året drar igång på allvar då! Och rätt så skönt att inte ha en massa grejer framme som står och dammar...

2009-01-05 @ 12:01:19
URL: http://annieverse.wordpress.com
Postat av: Hanna

Nää, nu ska du inte vara sån. Den kallsongblåa är ju jätte läcker. =)

2009-01-05 @ 19:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback